" Bunatati de Paste"
Punem branza proaspata intr-un bol incapator si o pasam cu blenderul vertical sau cu furculita.
Batem cu telul ouale cu zaharul si zaharul vanilat. Adaugam untul de la temperatura camerei si batem bine. Adaugam apoi branza, faina si apoi grisul. Incorporam bine. La final adaugam smantana, stafidele si esenta de vanilie.
Tapetam tava cu hartie de copt sau o ungem cu ulei si tapetam cu faina si turnam compozitia. Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute sau pana cand incepe sa se rumeneasca frumos deasupra. Din aceasta compozitie am facut 2 pascute mici. Se poate face una singura intr-o tava mai mare.
O lasam sa se raceasca complet in cratita in care am copt-o, apoi cu lama cutitului desprindem lateralele.
Pudram cu zahar pudra inainte sa o servim.
1
Se va lasa putin dupa ce o scoatem din cuptor.