Desert pateuri cu peltea de mere

de Lau in Dulciuri, 27 Aug 2021 | 2192 vizualizari

 

retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj
  • 300 g peltea de mere sau marmelada
  • 1 galbenus
  • 2 linguri de lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pateuri cu peltea de mere:

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat de cu seara in frigider sau la temperatura camerei cateva ore.

Eu am folosit peltea de mere facut in casa dupa reteta asta.https://www.bucataras.ro/retete/jeleu-peltea-de-mere-95626.html

Taiem dreptunghiuri de cca 4 x 7 , intepam cu furculita pe alocuri si  adaugam cate o lingura de peltea in mijloc si dupa pliem aluatul in2.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt cu distanta intre ele.

Batem galbenusul cu laptele si ungem pateurile,dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pateuri cu peltea de mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]