Desert pateuri cu peltea de mere

de Lau in Dulciuri, 27 Aug 2021 | 1585 vizualizari

 

retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj
  • 300 g peltea de mere sau marmelada
  • 1 galbenus
  • 2 linguri de lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pateuri cu peltea de mere:

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat de cu seara in frigider sau la temperatura camerei cateva ore.

Eu am folosit peltea de mere facut in casa dupa reteta asta.https://www.bucataras.ro/retete/jeleu-peltea-de-mere-95626.html

Taiem dreptunghiuri de cca 4 x 7 , intepam cu furculita pe alocuri si  adaugam cate o lingura de peltea in mijloc si dupa pliem aluatul in2.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt cu distanta intre ele.

Batem galbenusul cu laptele si ungem pateurile,dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pateuri cu peltea de mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu mere (de post)