Desert placinta cu dovleac

de Rahela Velicu in Prajituri, 22 Noi 2017 | 4462 vizualizari

 

Simplu, de sezon, rapid si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovleac
  • 2 linguri de scortisoara
  • 100 g zahar
  • 1 pachet aluat foietaj
  • zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu dovleac:

Mai intai dam dovleacul pe razatoarea mare, apoi il caramelizam impreuna cu zaharul si scortisoara timp de 20-25 de min.

Aluatl foietaj il lasam la dezghetat, apoi il taiem fasii de aprox. 7-8 cm. Punem dovleac pe fiecare fasie, o rulam si o punem in tava tapetata cu hartie de copt. Dupa ce punem toate rulourile in tava le si portionam. 

Dam placinta la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 20 de min.

Pudram cu zahar pudra imediat ce o scoatem din cuptor. 

TIPS-URI

1

Se poate pudra si cu scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]