Desert prajitura Amandina

de Toamna07 in Prajituri, 31 Oct 2012 | 100042 vizualizari

COMENTARII (41)

MonaMimi 1

01.11.2012, 12:36

gabry 1

01.11.2012, 15:17

nu am inteles,cata frisca trebuie pusa?

Mirela_Tilvescu 1

01.11.2012, 15:50

Esti cofetar?Daca da, bravo arata excelent;daca nu, felicitari de 1000 de ori pentru aspect!

Mihaela11_jo 1

01.11.2012, 16:14

Delicioasa si arata senzational

kukibella 1

01.11.2012, 17:02

Toamna07 1

02.11.2012, 15:30

Dragele mele,am zapacit reteta pentru ca este foarte lunga dar crema care a ramas,din eroare,aici, este crema veche.Crema noua pe care am preparat-o la aceasta amandina cu frisca lichida si ciocolata o gasiti la mine pe blog!

http://calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/2012/10/prajitura-amandina.html

Crema :


3 oua
1 pachet de unt sau margarina
100 ml. lapte
50 ml frisca lichida
200 g zahar
70 g ciocolata cu lapte
3 linguri de cacao
3 fiole cu esenta de rom
Mod de preparare:

Intr-o cratita amestecam ouale cu zaharul ,laptele,frisca si cacaoa .Punem pe foc mic si adugam ciocolata bucatele si margarina. Amestecam bine cu un tel pana obtinem o compozitie densa si fina .
Cand s-a racorit punem si esenta de rom .
Dam la frigider pentru cel putin 2 ore !!!
Cand este bine racita, o scoatem din frigider si o amestecam cu mixerul pana la omogenizare .


Imi pare rau de incurcatura!

diaconta 1

02.11.2012, 15:35

Adina,mai bine roaga pe Gaby sau pe Miha sa-ti corecteze,altfel o sa tot vina carcotasii si n-o sa citeasca la comentarii.Chiar ar fi pacat,pentru ca-i o reteta foarte faina

Toamna07 1

03.11.2012, 10:20

Da,multumesc de idee!
Te pup!

lilik 1

03.11.2012, 11:59

ador prajitura asta la fav

Toamna07 1

05.11.2012, 23:25

Alexandra Burz 1

26.11.2013, 11:35

una din preferatele mele

gaby_gabytza 1

16.12.2013, 13:43

Krystyan Trendy 1

16.12.2013, 13:50

delicioasa

georgiaskitchen 1

22.01.2014, 14:04

ianculubita 1

28.09.2014, 19:21

Amandine facute ca un profesionist;bravo!!

babi5 1

17.12.2014, 07:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Amandina a la Nico