Desert prajitura Caramela

de AndreeaLiță in Prajituri, 23 Oct 2017 | 2827 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g biscuiți simpli
  • 6 linguri nuca măcinată
  • 1 esență de rom
  • cateva linguri de apa
  • Crema :
  • 1 plic crema pentru prăjituri cu caramel
  • 400 ml apa
  • 1 plic gelatina
  • 150 g zahar
  • 6 linguri nuca măcinată
  • Decor:
  • 45 g ciocolată cu crema de cocos
  • 150 g vișine fără sâmburi
  • nuca măcinată
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Caramela:

Macinam biscuitii si ii amestecam cu nuca, esenta si apa cat sa obtinem o compozitie de consistenta nisipului umed. O punem intr-o tava de tort, nivelam bine si o dam la frigider.

Amestecam apa cu zaharul, nuca si plicul de crema si mixam. Hidratam gelatina, apoi o topim si o adaugam in crema. Punem peste biscuiți. Taiem ciocolata marunt.

Scoatem sâmburii visinelor si le amestecam cu o lingura de zahar. Peste crema presaram putina nuca, apoi ciocolată și visinele si dam la frigider cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Caramela" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de vanilie