Pentru ziua mea am experimentat o prăjitură delicioasă cu cafea...am transformat după cum m-a tăiat pe mine capul si a iesit o prăjitură super apreciată de toata lumea.
Ouăle se freacă cu sarea si zahărul pana se fac albe si spumoase. Adăugăm untul topit, cafeaua rece, vanilia si la final faina amestecată cu praful de copt. Tapetam o tava de 30×35 cm cu hartie de copt si punem blatul la copt cca 1/2 ora.
Praful de budinca si nessul il amestecăm cu zahărul, punem laptele la încălzit, iar cu cafeaua dizolvam budinca. Cand laptele este fierbinte, punem praful dizolvat si amestecăm câteva minute pana fierbe si se îngroașă. Cand e gata punem untul bucatele si amestecăm, apoi acoperim cu folie si lăsăm să se răcească complet.
Batem frișcă tare. Budinca rece o frecam cu mascarpone si apoi cu frișcă si obtinem o crema spumoasa si aerata.
Blatul copt si racit il tăiem in doua, il insiropam usor cu cafeaua îndulcita, punem cam jumătate din crema, apoi punem al doilea blat, il insiropam si pe el si terminăm prajitura cu un strat de crema. Nivelam frumos, pudrăm din belsug cu cacao neagră si apoi ne jucam putin cu furculita creând niste valuri.