Desert reteta de preparare a papanasilor cu pesmet

de oana_pisicutza16 in Dulciuri, 4 Apr 2012 | 148201 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
  • 4 linguri gris din grau
  • Topping:
  • 4-5 linguri pesmet
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert reteta de preparare a papanasilor cu pesmet:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza de vaci scursa cu oul, zaharul si grisul.

Se fac niste bilute si se pun in apa, dupa ce aceasta a inceput sa clocoteasca.

In momentul in care se ridica la suprafata, papanasi sunt fierti. Se scot cu o spumiera pe o farfurie.

Se inacalzeste uleiul intr-o tigaie si se rumeneste pesmetul. Dupa ce se raceste putin se amesteca cu zaharul.

La sfarsit, se tavalesc papanasi prin pesmet pe toate partile si sunt gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert reteta de preparare a papanasilor cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]