Desert rulouri cu crema de vanilie

de Lau in Dulciuri, 9 Ian 2020 | 2454 vizualizari

 

Bunatati de Craciun

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 500 ml lapte
  • esenta de vanilie
  • 3 linguri amidon alimnentar
  • 250 ml frisca lichida
  • 150 g mascarpone
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulouri cu crema de vanilie:

Foietajul dezghetat la temperatura camerei, il taiem fasii de cca 1,5-2 cm grosime si le rulam strans pe formele unse cu ulei.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si coacem cca 25 min pana ce devin usor aurii.

Le desprindem cu grija si lasam sa se raceasca.

Laptele il punem la fiert, intre timp intr-un bol mai inalt batem ouale cu zaharul, amidonul, adaugam laptele si amestecam bine.

Punem din nou lichidul in cratita si punem pe foc pana ce se ingroasa ca o budinca, amestecand continuu.

Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care adaugam frisca mixata cu mascarponele, mixam pana ce se omogenizeaza.

Umplem rulourile cu crema si le dam la rece 2 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulouri cu crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]