Desert snikersdooles cu nuci

de katty in Dulciuri, 18 Mar 2018 | 3104 vizualizari

 

Tocmai am incercat o noua varianta a acestor fursecuri minunate, varianta cu nuci si vanilie. Este la fel de buna ca si varianta cu cardamom si cacao.

 

INGREDIENTE

  • 2 + 1/3 cani faina
  • 5 gr praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 pachet unt 65% grasime
  • 1/2 cana zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 oua mari
  • 1/2 cana nuca macinata fin
  • 1/3 cana zahar tos +1 lingura scortisoara pentru tavalit fursecurile
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert snikersdooles cu nuci:

Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Adaugam, pe rand cate un ou. Cernem faina impreuna cu praful de copt. Amestecam bine compozitia, formam o bila, pe care o punem intr-o folie de plastic si o dam la frigider pentru 30 de minute.

Rupem bucati de aluat relativ egale, pe care le modelam in maini sub forma de bila.

Intr-o farfurie amestecam zaharul tos cu scortisoara. Tavalim bilele prin acest amestec si le asezam intr-o tava pe hartie de copt. Avem nevoie de 2 tavi mari, de aragaz.

Dam tava la cuptor la 180 de grade C, pentru 15-20 de minute, pana incep sa se rumeneasca usor. Scoatem tava si lasam fursecurile la racit. Sunt delicioase langa o cafea, ceai sau lapte. Se pot pastra pana la 5 zile in recipiente etanse.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert snikersdooles cu nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura insiropata cu umplutura de dovleac