Desert spuma cu crema de ciocolata si alune

de cristina1985 in Prajituri, 22 Dec 2018 | 2949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri de ou
  • 25 g zahar pudra
  • 250 ml lapte
  • 125 ml + 125 ml frisca lichida
  • 180 g crema de ciocolata cu alune (cea mai cunoscuta)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert spuma cu crema de ciocolata si alune:

Se freaca galbenusurile cu zaharul,pana obtineti o spuma alba.

Se pun la fiert laptele,125 ml frisca lichida,iar cand incepe sa fiarba,luati de pe foc cratita si turnati usor, crema de galbenusuri,Amestecati si puneti din nou pe foc,pana se ingroasa. Va rezulta (dupa vreo 10-15 minute) un sos mai gros.Lasati la racit .

Cand crema de galbenusuri s-a racit, se amesteca cu crema de ciocolata si alune si 125 ml frisca batuta. Se pune amestecul in 4 cupe si se pastreaza la frigider,  cel putin 4 ore.

Se orneaza cu ciocolata rasa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert spuma cu crema de ciocolata si alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert strudel cu visine si zmeura