Desert strudel impletit cu dovleac

de AndreeaLiță in Dulciuri, 6 Noi 2017 | 2584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 250 ml apă caldă
  • o jumătate pahar ulei
  • 3 ouă
  • 150 g zahar
  • sare
  • Umplutura :
  • 1 dovleac
  • 500 g zahar
  • scorțișoară
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel impletit cu dovleac:

Amestecam apa cu drojdia, zaharul, sarea, ouăle și faina și frământam până aluatul e gata. Adaugam uleiul și mai framantam pana se incorporeaza. Lasam sa creasca 2 ore.

Dam dovleacul pe razatoare și il amestecam cu zaharul și scorțișoară. Il tinem pe foc mic pana se înmoaie.

Cand aluatul e gata, il împărțim în 4. Intindem o foaie dreptunghiulară, punem umplutura in mijloc si taiem marginile in fasii. Le punem una peste alta si impletim ștrudelul. La fel facem cu toate.

Le coacem 45 de minute, la 180 grade C. Le servim cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel impletit cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de duminica