Desert tarta cu branza si prune

de oanapl in Prajituri, 27 Noi 2017 | 3102 vizualizari

 

tarte si placinte rumenite si iscusite

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 300 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 15-20 prune
  • 60 g zahar pudra
  • Esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta cu branza si prune:

Speli prunele, le tai in doua si scoti samburii si le calesti cu o lingura cu zahar, pana se inmoaie putin si scade zeama.

Lasi sa dezghete aluatul la temperatura camerei, apoi il intinzi putin cu sucitorul si il transferi in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Intepi aluatul din loc in loc, cu o furculita.

Mixezi branza cu oul si zaharul pudra, apoi torni compozitia peste aluat. Adaugi prunele racite, indepartezi surplusul de aluat si introduci tava in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 40-45 de minute, pana se rumeneste frumos aluatul.

 

Lasi sa se raceasca tarta si o tai felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta cu branza si prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]