Desert tarta cu ciocolata si banane

de Lau in Dulciuri, 3 Mai 2020 | 2266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • Umplutura
  • 300 ml smantana de tara
  • 70 g unt
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 100 g ciocolata amaruie
  • 2 banane
  • Decor
  • fructe
  • nuci
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta cu ciocolata si banane:

Aluatul dezghetat de cu seara in frigider il intindem putin si il asezam in tava unsa cu unt,intepam cu furculita si dam  la cuptorul incalzit cca 15 min la 200 grade.

Intr-un ibric adaugam smantana si o punem pe foc,(avem grija sa nu fiarba )pana ce se infierbanta bine.

Adaugam ciocolata rupta bucati,amestecam pana ce se omogenizeaza.

Untul la temperatura camerei il taiem cuburi si il adaugam peste smantana cate un cub amestecand continuu pana ce se omogenizeaza(nu adaugam alt cub de unt pana ce nu sa omogenizat primul)

Adaugam bananele pisate bine si omogenizam.

Adaugam crema calduta  peste aluatul racit si dam la rece minim 1 ora inainte de servire.

Eu am decorat cu fructe  si nuca prajita tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta cu ciocolata si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata caramel cu ciocolata(fara ou)