Blat-albusurile le mixam cu un praf de sare pana ce isi dubleaza volumul, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa.
Adaugam galbenusurile amestecate cu apa si uleiul mixam pana ce se omogenizeaza.
Adaugam faina amestecata cu cacao si praful de copt, amestecam cu o paleta cu miscari usoare de jos in sus.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartia de copt,dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care taiem in 4 felii.
Crema de banane-mixam frisca cu smantana pana ce devine o crema pufoasa,adaugam bananele pisate si esenta de vanilie.
Amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.
Crema de oreo-mixam frisca cu smantana pana ce devine o crema pufoasa adaugam mascarponele si mixam pana ce se omogenizeaza.
Adaugam oreo crumbs si esenta de vanilie,amestecam cu o paleta pana ce se omogenizeaza.
Ansamblare-pe un platou asezam prima foaie de blat-insiropam -crema de oreo-a 2 foaie-insiropam-crema de banane-a 3 foaie-insiropam-crema de oreo-a 4 foaie -insiropam si imbracam torul cu crema de banane ramasa.
Dam la rece 30 min dupa care imbracam tortul cu frisca si smantana mixata.
topim ciocolata cu 2 linguri de frisca si turnam deasupra la tort.
Dam la rece 30 min si decoram dupa plac.