Desert tort cu iaurt și ananas

de CristinaCrs in Torturi, 3 Mai 2019 | 2762 vizualizari

 

 Retete pentru mese in familie

 

INGREDIENTE

  • 200 g pişcoturi
  • 2 iaurturi mari
  • 500 ml frișcă
  • 2 plicuri de gelatina
  • 1 cutie compot de ananas
  • 2 kiwi sau portocale ( pentru ornat)
  • 2 cani de zahăr
  • 300-400 ml sirop sau zeama de compot (pentru a insiropa piscoturile)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu iaurt și ananas:

Se bate iaurtul cu zahărul. Se bate frișcă,apoi adăugăm iaurtul si cu zaharul peste frișcă. Gelatina o topim la foc mic cu zeama de la ananas,apoi o racim putin. Ananasul se taie cubuleţe mici. Tăiem kiwi sau portocalele feliute si le asezam pe fundul tavii (sau o oală rotundă). Apoi insiropam piscoturile si le asezam pe peretii tavii. Amestecam frisca, iaurtul cu zahar cu gelatina si fructele si turnam in tavă. Apoi dam la rece pana a doua zi

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu iaurt și ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]