Diplomat

de sabiradu in Torturi, 22 Mar 2011 | 4888 vizualizari

 

Diplomatul este un tort iubit la noi in casa,racoros si buuun

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca 
  • ,3 oua ,
  • 1 cana zahar,
  • 1 cana lapte 
  • , 200 g stafide,2,5 plicuri gelatina
  • , 2 comppturi de ananas rondele,
  • 1 pachet piscoturi 2 kiwi,pasta de zahar pentru decor
  • ,200 ml frisca pentru decor
Portii: 24
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diplomat:

Gelatina se inmoaie in zeama de la ananas .

Separam ouale ,albusurile se bat spuma cu jumatate de cana de zahar.Intr-o cratita se pun galbenusurile si restul de zahar,laptele .Se pun pe foc sau pe baie de abur.Se amestecam pana ce compozitia se ingroasa ,se adauga gelatina inmuiata in suc.Se amesteca frisca batuta tare,albusurile spuma ,compozitia de galbenusuri si stafidele plus o cutie de ananas tocat marunt .

Piscoturile se pun pe marginea tavii iar pe fund ananas si rondele de kiwi.Dam la rece pentru cca 4 ore apoi ornam .Acoperim cu pasta si floricele partea de sus iar lateralele le ornam cu restul de 200 ml frisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Diplomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat Dr.Oetker