Diplomat cu iaurt si caise

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 12 Iul 2010 | 7460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt de caise
  • 200 ml frisca
  • 20 g gelatina
  • 500 g caise
  • 12 piscoturi
  • sirop de zahar ars
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diplomat cu iaurt si caise:

gelatina se pune la inmuiat in apa rece si apoi se dizolva la bain marie sau la mw si se pune peste iaurt si se amesteca energic.

Frisca se bate bine si se adauga cremei de iaurt si se mixeaza bine.

250 g caise se zdrobesc cu blenderul si se adauga cremei.

Fiecare piscot se trece prin sirop si se rupe in bucatele si se aseaza in pahar,apoi se pune 1-2 linguri de crema,fructe(caise,cirese,capsuni,kiwi etc),piscot,crema.fiecare pahar se orneaza cu frisca si fructe si se dau la rece pt 2 h.

Daca ti-a placut reteta noastra "Diplomat cu iaurt si caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]