Dorada la cuptor

de papabundetot in Peste, 16 Iun 2013 | 4227 vizualizari

 

Dorada la cuptor:)

 

INGREDIENTE

  • 4 buc peste Dorada regala
  • sare,piper
  • praz
  • usturoi
  • capere
  • zeama de la o lamaie
  • unt si ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada la cuptor:

Se curata pestele de solzi si organele interne,eu am taiat si capetele din care se poate face o delicioasa ciorba. Se spala bine si se da cu sare.se lasa asa la frigider 1 ora sau cat timp aveti…eu l-am lasat pana a 2-a zi.

Incingem apoi putin ulei si o lingura de unt intr-o tigaie si asezam pestele cate 2 min pe fiecare parte cat sa prinda o culoare frumoasa,aurie.

Apoi am pregatit 4 buc de folie de aluminiu (nu e ff sanatoasa dar…cateodata mai facem si exceptii),am pus pe folie praz taiat,amestecat cu usturoi, zeama de lamaie si capere,aceasta compozitie am adaugat-o si in fiecare peste (cate o lingurita) si l-am impachetat bine in folie(fiecare peste in folia lui)si  dat apoi la cuptor 20-30 minute.

Delicioss!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau copt cu malai si cartofi