Dovlecei copti cu bacon si cascaval

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2013 | 4146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de dovlecel
  • 4 felii de bacon
  • 100 g de cascaval Delaco
  • 1 ardei iute
  • un praf de chili
  • sare dupa gust
  • 1/2 lingurita cu busuioc uscat
  • cateva fire de marar proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei copti cu bacon si cascaval:

Coacem dovleceii si prajim feliile de bacon pe o tava de aragaz, apoi ii asezam intr-un vas incapator astfel: cate o felie de dovlecel condimentata cu busuioc, sare si chili, peste care adaugam ardeiul iute taiat rondele, baconul si cascaval cubulete/ras peste acesta din urma. Dam vasul la cuptor pentru 15-20 de minute. Ii servim calzi, cu marar proaspat tocat si optional inca putin cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei copti cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]