Dovlecei gratinati

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2010 | 13541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 -5dovlecei tineri
  • 1 ceapa
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 2 ardei grasi
  • 150 g kaizer
  • 150 g cascaval
  • 150 g branza
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei gratinati:

Dovleceii se taie pe lungimea  lor .Se scobesc.Se pun intr-un vas cu apa si putina sare si se dau in cateva clocote apoi se scot si se lasa la scurs.Separat, intr-o tigaie se soteaza ceapa taiata marunt, continutul dovleceilor dat prin razatoare  si ardeiul taiat cubulete.Se adauga si kaizerul taiat cubulete.La sfarsit se adauga si patrunjelul taiat marunt si se amesteca bine.Cu aceasta compozitie se umple fiecare jumatate de dovlecel pe care l-am stropit in prealabil cu putin ulei de masline.Se da la cuptor.Intre timp se bat ouale bine si se amesteca cu cascavalul si branza rase prin razatoare.Cand dovleceii sunt aproape gata facuti se toarna peste ei acest amestec si se mai lasa la cuptor pana cand prind o crusta si sunt bine rumeniti.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive saleuri cu susan