Dovlecei la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 21 Iun 2011 | 5066 vizualizari

 

E prima data in acest sezon cand pregatesc dovlecei ...

 

INGREDIENTE

  • 5 rosii
  • 3  oua
  • 3 dovlecei potriviti
  • 200 g branza sarata
  • 100 g smantana
  • 1 legatura ceapa verde
  • condimente dupa gust
  • ulei pentru uns forma
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor:

Taiem felii rosiile si dovleceii, le condimentam si le asezam intr-un vas, una cate una. Adaugam ceapa tocata si branza rasa (plus condimente, daca mai este necesar) si punem vasul la cuptor (incins in prealabil) pentru 40 de minute. Adaugam apoi ouale batute cu smantana si lasam pana cand se rumeneste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu orez si ton