Dovlecei pane

de ana in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2010 | 5198 vizualizari

 

By Julie

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • felii de cascaval
  • 2 oua
  • 4 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Feliem dovleciii si ii presaram cu sare ,ii lasam la rece cel putin 30 min.Ii stergem cu un prosop de hartie si asambla.Intre 2 rondele de dovleac punem o felie de cascaval.

Ouale le batem cu 2 linguri de faina si asezonam cu sare si piper.Dovlecii astfel asamblati ii tavalim prin faina apoi prin ou .Ii prajim in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulade piept pui cu muraturi