Dovlecei pane

de ana in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2010 | 5526 vizualizari

 

By Julie

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • felii de cascaval
  • 2 oua
  • 4 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Feliem dovleciii si ii presaram cu sare ,ii lasam la rece cel putin 30 min.Ii stergem cu un prosop de hartie si asambla.Intre 2 rondele de dovleac punem o felie de cascaval.

Ouale le batem cu 2 linguri de faina si asezonam cu sare si piper.Dovlecii astfel asamblati ii tavalim prin faina apoi prin ou .Ii prajim in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]