Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei

de Oana in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2014 | 17013 vizualizari

 

Absolut deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel mare
  • 200 gr telemea bivolita
  • 100 gr mozzarella proaspata Delaco
  • un sfert de ardei gras rosu
  • 4-5 rosii cherry
  • o legatura mica de marar proaspat
  • sare
  • oregano uscat
  • ementaller Delaco ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei:

Dovlecelul se spala si se taie pe lung in felii subtiri. Se incinge o tigaie grill si se frig usor dovleceii pe ambele parti. Se presara cu sare si oregano. Se scot pe un platou si se lasa sa se odihneasca 10 minute, acoperiti cu un capac.

Intre timp se pregateste umplutura. Branza si mozzarella se zdrobesc cu furculita, ardeiul si rosiile se taie cubulete si se amesteca impreuna cu mararul tocat. 

Se pune cate o lingura plina din umplutura de branza pe cate o felie de dovlecel si se ruleaza cu grija. Se pun rulourile intr-un vas de iena,se presara cu ementaller sau cascaval si se pun la cuptor 10-15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval