Dovlecel cu branza telemea

de anca_rm in Mancaruri de legume, 26 Aug 2013 | 3610 vizualizari

 

Este usor de facut , merge repede si este foarte gustoasa .

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei tineri
  • 50 gr unt
  • 100 ml smantana
  • 200 gr branza telemea
  • 2 oua
  • 2 catei usturoi
  • piper
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel cu branza telemea:

Pregatim ingredientele :  dovleacul il curatam de coaja ; branza o razuim sau o zdrobim cu furculita ; untul il taiem cubulete , mararul il tocam marunt .

Dovleacul il taiem rondele mai groase. Intr-o tava punem untul taiat bucati si peste asezam dovleacul . Deasupra punem piper si presaram branza telemea .

Nu mai trebuie extra sare deoarece branza este sarata , daca aveti branza mai dulce atunci mai adaugati putina sare .

Peste branza telemea punem mararul si usturoi maruntit . Intr-un castronas batem 1 ou cu smantana si turnam peste celelalte ingrediente.

Dam la cuptor pentru 10 minute. Dupa 10 minute batem celalalt ou fara nimic ,scoatem tava din cuptor si turnam oul batut peste in asa fel incat sa se formeze niste firisoare .

Dam din nou tava la cuptor pentru inca aproximativ 15 minute .

Pofta buna !!

TIPS-URI

1

daca se doreste se pot adauga rondele de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel cu branza telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

anca_rm 1

26.08.2013, 16:09

Cris,

Rocsi 1

26.08.2013, 20:17

Super

RuxyRux 1

26.08.2013, 22:55

Ce buuun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac umplut cu branza