Dovlecel pane

de ela in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2010 | 4646 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1dovlecel mai mare
  • 2-3 oua
  • sare,piper
  • pesmet
  • faina
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Se curata dovlecelul si se taie rondele subtiri,se sareaza si se lasa la scurs vreo 30minute.Se bat ouale cu un praf de sare si cu piper.Separat se pune intr-un bol faina si in altul pesmet cu parmezan.Se scurg bine feliile de dovlecel si se sterg cu un servetel uscat si se dau prin faina,apoi prin ou si in final prin pesmetul cu parmezan.Se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei.Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

mariac 1

17.10.2010, 01:49

lacrimioara 1

17.10.2010, 20:54

ce bine arata face parte din mancarurile mele preferate

Ubulika 1

24.06.2011, 18:11

ce pofta ammmmm.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bulete de cascaval cu oregano