Dovlecel pane

de LUK in Mancaruri de legume, 12 Iun 2011 | 4156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • sare,piper
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

 Spalam dovlecelul foarte bine.Il taiem felii subtiri(pastram si coaja).Asezam feliile pe un platou,condimentam cu sare,piper si lasam 30 min sa se condimenteze bine

Punem apoi pe o farfurie faina,batem oul cu putina sare.

Punem ulei la incins.

Dam feliile de dovlecel,cate una,prima data prin faina,apoi prin ou,iar prin faina iar prin ou si prajim in ulei pe ambele parti(trebuie sa lucrati repede fiindca se prajesc rapid si riscati sa se arda).

Se scot pe un servet absorbant si se servesc calzi sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ou