Dovlecel pane-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Mar 2010 | 10560 vizualizari

 

noua ne plac la nebunie............poti manca ca pe seminte ca tot nu te saturi de ei

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mici
  • faina alba 4-5 linguri
  • apa minerala 1 pahar sau lapte de soia
  • sare
  • piper macinat
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane-post:

Se curata dovlecei de coaja si se taie rondele nu foarte groase ,se sareaza se pipereaza apoi se trec faina amestecata cu apa minerala(lapte de soia) si putina sare dupa care se prajesc in ulei bine incins

Se servesc cu o garnituta de orez sau ................la o vorba cu pritenii,sau un meci de fotbal............

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]