Dovlecel pane-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Mar 2010 | 10541 vizualizari

 

noua ne plac la nebunie............poti manca ca pe seminte ca tot nu te saturi de ei

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mici
  • faina alba 4-5 linguri
  • apa minerala 1 pahar sau lapte de soia
  • sare
  • piper macinat
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane-post:

Se curata dovlecei de coaja si se taie rondele nu foarte groase ,se sareaza se pipereaza apoi se trec faina amestecata cu apa minerala(lapte de soia) si putina sare dupa care se prajesc in ulei bine incins

Se servesc cu o garnituta de orez sau ................la o vorba cu pritenii,sau un meci de fotbal............

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]