Drob

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2011 | 5429 vizualizari

 

De Paste nu putea sa lipseasca de pe masa drobul.

L-am facut din organe de porc, multe verdeturi, oua si invelit in prapure de miel. O bunatate!

 

INGREDIENTE

  • organe de porc (inima, plamani, ficat, limba, rinichi) - noi am pus cantitate dubla de ficat,
  • ceapa verde,
  • usturoi verde,
  • marar,
  • patrunjel,
  • 6 oua,
  • prapure,
  • sare,
  • piper,
  • condimente pt drob (la plic).
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Am fiert organele si le-am tocat marunt. Am tocat marunt si verdeturile.

Am amestecat organele maruntite cu verdeturile, ouale batute si condimentele.

Intr-o tava am asezat prapurele si peste el am pus umplutura. Am acoperit umplutura cu marginile de la prapure.

L-am pus in cuptor la foc potrivit pentru 45 de minute. S-a rumenit asa frumos ... mmmm:)

Desi miroase minunat cand este scos din cuptor, eu prefer sa-l mananc rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti cu ou si cascaval inveliti in bacon