Drob cu ciuperci

de Lau in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2015 | 6654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 100 g cascaval
  • 1 legatura ceapa verde
  • patrunjel verde
  • 1 legatura leurda
  • 4 oua
  • omleta din 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 cub branza topita
  • 5 foi de placinta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu ciuperci:

Ciupercile le curatam,spalam si le fierbem putin,le scurgem de apa.

Intr-o tigaie calim putin ceapa tocata dupa care adaugam ciupercile si mai lasam sa se caleasca putin.

Intr-un bol batem ouale, adaugam ciupercile, verdeturile tocate marunt, cascavalul dat prin razatoare, branza topita, sare si piper dupa gust, amestecam bine si la final adaugam omleta tocata.

Ungem o tava de chec cu ulei adaugam foile de placinta unse cu ulei, umplutura de ciuperci si acoperim cu foile de placinta.

Ungem cu ou batut si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeste frumos.

Lasam sa se raceasca (daca avem rabdare:)) dupa care taiem felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel