Drob cu ciuperci

de Lau in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2015 | 7154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 100 g cascaval
  • 1 legatura ceapa verde
  • patrunjel verde
  • 1 legatura leurda
  • 4 oua
  • omleta din 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 cub branza topita
  • 5 foi de placinta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu ciuperci:

Ciupercile le curatam,spalam si le fierbem putin,le scurgem de apa.

Intr-o tigaie calim putin ceapa tocata dupa care adaugam ciupercile si mai lasam sa se caleasca putin.

Intr-un bol batem ouale, adaugam ciupercile, verdeturile tocate marunt, cascavalul dat prin razatoare, branza topita, sare si piper dupa gust, amestecam bine si la final adaugam omleta tocata.

Ungem o tava de chec cu ulei adaugam foile de placinta unse cu ulei, umplutura de ciuperci si acoperim cu foile de placinta.

Ungem cu ou batut si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeste frumos.

Lasam sa se raceasca (daca avem rabdare:)) dupa care taiem felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute pe pat de friptura