Drob cu organe de porc si carne tocata

de marinicayou10 in Ficat, 7 Apr 2012 | 22763 vizualizari

 

Pentru ca mai avem doar o saptamana pana la Paste, am venit cu o reteta de Drob,foarte buna,care imi place mie foarte mult :) sper sa va placa si voua

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr organe de porc(ficat,inima,rinichi)
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 legatura marar
  • 2-3 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 5 -6 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • hartie de copt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu organe de porc si carne tocata:

Se spala bine organele si se pun la fiert.Cand sunt fierte ,se toaca marunt cu cutitul si se pun in castron.Ceapa,usturoiul se toaca si ele cu cutitul si se adauga peste organe,se adauga si carnea tocata,sare,piper,cimbru,ouale si se amesteca bine .Se pune compozitia in tava de cozonac tapetata cu hartie de copt sau daca nu aveti hartie,ungeti tava cu ulei si tapetati cu faina.Puteti bate un ou deasupra pentru crusta Da-ti la cuptor pana este se rumeneste frumos si este gata

Ingredientele sunt pentu un drob mare, in tava de cozonac

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu organe de porc si carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob mozaic din ficatei de pui