Drob cu ou si fara

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2010 | 6717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie(eu am folosit limba,inima,ficat si plaman)
  • 1,300 kg carne tocata amestec
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 6 oua fierte tari de pun in drob+9 oua de pus in compozitie+4,5 oua pentru uns deasupra
  • vegeta
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu ou si fara:

Marubtaiele se spala bine si se pun la fiert in apa(ficatul si plamanul se pun mai tarziu ca fierb mai repede)cu vegeta si piper.

cand sunt fiarte ,se scurge apa ramasa si se lasa la racit.

cand s-au racit se dau pe masina de tocat.

ceapa se spala,se toaca marunt.

patrunjelul si mararul se spala si se taie marunt.

verdeata tocata,maruntaiele si carnea tocata se amesteca toate,se pune vegeta,piper si 8,9 oua ca sa lege bine compozitia.

in tavi ca pentru chec se aseaza hartie de copt,si se pune compozitie.

intr-o tava se pune pe un sfer compozitie,apoi oua fierte tari pe lung,apoi acoperi iar cu compozitie(eu am facut 2 tavi de drob simplu  si una cu oua fierte)

se bat vreo 4 oua si se ung e drobul.

se dau tavile in cuptorul incins pana ce acesta e facut.(cam 1 ora si 15 sau mai mult depinde cat de gros e drobul).

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ou si fara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ionela2682 1

08.04.2010, 18:44

mama da cate oua ai folosit! ai batut gaina? glumeam! arata foarte bine! felicitari!

Rocsi 1

08.04.2010, 18:57

nu am batut gainile dar mama asa m-a invatat ca trebuie puse multe ca altfel nu se leaga drobul...creca merge si cu mai putine dar mai bine previn sa iese bun...mersi ionela2682

elena1988 1

06.04.2011, 10:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de spanac umpluta cu crema de branza