Drob de ied

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 16 Noi 2010 | 10840 vizualizari

 

Cu ceva timp in urma a taiat tatal meu un ied si doar maruntaiele au ramas ne pregatie asa ca pentru sambata am facut drob de ied...sa nu radeti de drobul meu ...este rpima data cand fac...asa ca va rog sa scuzati aspectul

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de la ied ( ficat, inima, limba, rinichi, plamini)
  • prapure
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • o felie telina
  • cateva fire patrunjel verde
  • 1 ardei rosu
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ou crud
  • 3 oua fierte tari
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ied:

Maruntaiele se spala bine si se fierb in apa si sare. Dupa ce au fiert se scurg si se lasa la racit. Cand sunt reci le tocam la robot impreuna cu legumele ( morcov, patrunjel, telina, ceapa, ardei....).  In compozitia obtinuta adaugam verdeata tocata marunt si potrivim gustul cu sare si piper.

Vom coace drobul intr-o tava de cozonac:

ungem tava cu putin ulei si o tapetam cu hartie de copt. Apoi asezam prapurele in tava..."imbracam"  peretii tavii cu prapurele. Punem apoi jumate din compozitie...asezam cele 3 oua fierte tare si peste ele asezam restul de compozitie.

Se acopera apoi cu prapurele si se da la cuptor 40 min.

Cand drobul s-a racit il scoatem din tava si taiem infunctie de preferinta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de oanapl 8

ieri la 13:03

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din piept de pui cu verdeata