Drob de miel

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2009 | 34466 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ficat de miel
  • 1 rinichi
  • 1 plaman
  • 1 legatura jumatate de ceapa
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • ½ lingurita piper
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri de faina
  • 8 oua (4 fierte si 4 crude)
  • prapur de miel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Se fierb organele de milel si se lasa sa se raceasca.Se toaca ceapa si se caleste in ulei. Se toaca mararul marunt si organelle de mile cubulete mici, Se amesteca organelle tocate cu ceapa calita, mararul, patrunjelul si 4 oua battue cu mixerul spuma. Se adauga sare, piper si faina si se amesteca bine.

Pregatim forma in care vom pune drobul. Punem prapurul pe peretii formei de jur imprejur si lasam si petru suprafata sa acoperim. Punem jumamate din compozitia de drop in forma tapetata cu prapur si facem 4 adancituri cu lingura in care asezam cele 4 oua fierte (san u aibe zeama), apoi acoperim ouale cu restul compozitiei. Astupam pe deasupra cu prapur atat cat este nevoie iar suprlusul de prapus\r il taiem cu o foarfeca pentru ca este gras si devine gretos daca este prea mult. Incingem cuptorul bine la 200 grade si bagam drobul la cuptor pentru cca 30 minute pana se rumeneste pe desupra. Se lasa se se raceasca in forma apoi se scoate si se taie cu cutitul rondele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din cascaval in cosulete