Drob de miel

de katty in Oaie, 9 Apr 2018 | 7428 vizualizari

 

Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • organe de la un miel (ficat, plaman, inima, rinichi)
  • 250 gr spata de porc tocata
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 4 oua + 1 pentru uns
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de placinta
  • 2 linguri ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Curatam organele de pielite, le taiem in bucati potrivite si le spalam bine. Le oparim pentru cateva minute intr-o oala cu apa clocotita si putina sare. Le scoatem si le lasam sa se raceasca.

Le dam prin masina de tocat carne cu gauri mari, apoi le amestecam cu carnea tocata, ceapa verde, usturoiul, mararul si patrunjelul tocate marunt, sare, piper si ouale.

Intr-o tava unsa cu o lingura ulei, punem o foaie de placinta pe fundul si pe peretii formei. Asezam amestecul, apoi acoperim cu cealalta foaie de placinta. Ungem foaia cu oul ramas batut bine cu o furculita si stropim cu ulei.

Dam tava la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de oaie