Drob de pui

de -Licurici- in Pui, 20 Apr 2017 | 3432 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de pui
  • 200 g ficatei de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 2 legaturi patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 7 oua
  • 6 oua fierte
  • sare
  • piper
  • unt + pesmet - pentru tapetat tava.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Pieptul de pui si ficateii se pun la fiert, in apa cu sare, separat. Se aduna spuma, iar cand este gata, se scurge apa si se lasa la racit.

Intre timp, se toaca verdeturile. Se toaca pieptul de pui si ficateii si se amesteca cu verdeturile. Ouale se bat spuma cu sare si piper, apoi se toarna peste compozitia de verdeturi cu carne.

Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet, un vas termorezistent. Se adauga jumatate din compozitie, ouale fierte curatate de coaja, apoi restul de compozitie.

Se baga vasul in cuptorul preincalzit, 35-40 minute, pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]