Drob de soia

de Xandrinne in Mancaruri de post, 4 Sep 2011 | 7522 vizualizari

 

M-am inspirat dintr-o Cartica practica, cu retete de post

 

INGREDIENTE

  • cca. 125 g soia fulgi
  • 1-2 cepe
  • 1,5-2 linguri de faina
  • 1 felie mare de paine 
  • 1 catel de usturoi
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de soia:

Soia am dat-o intr-un clocot, cu condimentul de legume, sare si cu 2 catei de usturoi, dupa care am lasat-o la inmuiat. Cateva ore. Apoi am strecurat-o si scurs-o bine de apa.
Apoi am tocat cepele, le-am calit usor in ulei, dupa care, racorite, le-am dat prin masina de tocat, impreuna cu usturoiul, feliile de paine si verdeata.
Am amestecat compozitia de ceapa cu soia si cu faina.

Am asezat compozitia intr-o tavita de chec, tapetata cu hartie de copt, am presarat deasupra susan, (idee preluata de pe blogul lui Teo) si am dat tava la cuptor, cam 45 de minute. L-am feliat rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

jolygina 1

05.09.2011, 00:44

foarte bun

mamaieelena 1

24.09.2011, 15:45

aciba25 1

21.11.2011, 22:49

..am sa fac si eu,este o reteta interesanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu soia