Drob de usturoi si ceapa verde

de sasha in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2013 | 7499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3/4 legaturi usturoi verde
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 6 oua
  • 500 g piept de pui
  • 100 ml smantana
  • busuioc
  • foarte multa verdeata (marar, patrunjel)
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de usturoi si ceapa verde:

Se taie marunt ceapa si usturoiul si le calim in putin ulei. Intr-un castron se bat 4 oua,smantana, verdeturile, busuiocul, sare si piper. Pieptul se taie cuburi, se pune peste ceapa si celelalte din castron si se amesteca bine.

Se aseaza intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei. Cele 2 oua care ne-au ramas le batem si le punem deasupra drobului. Dam la cuptor pentru 30 de minute la 160 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de usturoi si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

sasha 1

10.05.2013, 13:02

este si fara pui..

Micutza Luana 1

10.05.2013, 21:06

buun buun

AnnesAnna 1

04.03.2014, 13:50

mmmm, cred ca-i foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]