Drob de vinete

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2011 | 6360 vizualizari

 

O reteta de aperitiv din legume foarte gustoasa.....dupa parerea mea

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 3 oua
  • 3 linguri de gris
  • 3 cepe potrivite
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • verdeata( marar, patrunjel)
  • sare, piper
  • 1 ardei gras rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de vinete:

Vinetele se spala, se curata de coaja(1cm. da unul nu)se taie cubulete si se pun la fiert pana dau in clocot timp de 3-4 min.Se pun intr-o strecuratoare la scurs si racit.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. Cand este usor sticloasa se stinge focul si se lasa la racit.

 Cand vinetele sunt reci se amesteca impreuna cu ceapa, ardeiul taiat marunt, verdeata tocata, ouale,grisul . Se condimenteaza toata compozitia si se pune intr-o forma de cozonac tapetata cu hartie de copt. 

Se da la cuptor si se lasa la foc potrivit timp de 40-45 min.

Se lasa sa se raceasca , apoi se scoate din forma si se taie rece.

TIPS-URI

1

Inainte de a fi bagata forma in cuptor ,se poate pune deasupra cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (8)

ionutzzz 1

27.10.2012, 15:10

am scos tava cu drob de la cuptor si arata minunat, deabia astept sa gust.

Bunica 1

27.10.2012, 19:10

N-o sa-ti para rau ca l-ai facut!

Panacris 1

16.05.2015, 16:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Talmes-balmes