Drob din ficat de pui

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2013 | 66197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg ficat de pui
  • 2 legaturi de marar
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 10 fire de ceapa verde
  • 10 - 12 oua
  • condimente: sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din ficat de pui:

Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca si apoi il trecem prin masina de tocat carne. Taiem verdeturile si ceapa rondele, le amestecam cu ficatul tocat, potrivim de gust cu sare si piper, adaugam ouale si omogenizam compozitia.  O turnam apoi intr-o tava (eu am folosit doua tavi de yena) si o dam la cuptor atat cat este necesar.

Sa aveti pofta! Paste fericit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui