Dulceata de caise

de Oana in Dulceata / Gem, 27 Iun 2009 | 29371 vizualizari

 

Este extraordinar de buna, noua ne place foarte, foarte mult! Pe o felie de painica cu unt, mmmmmmm!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de caise
  • 1,5 kg zahar
  • 1 lamaie
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de caise:

Caisele se spala, se rup in doua si se scot samburii. Se pun intr-o oala impreuna cu zaharul si se lasa la foc mic, amestecand din cand in cand. Se stoarce lamaie si se pune zeama peste caise. Samburii se sparg si se cojesc de pielita maronie si se pun apoi in cratita cu dulceata. Se verifica o picatura de dulceata pe farfurioara si daca sta ca o bobita este gata!

Se pune in borcane fierbinte. Mie mi-au iesit 9 borcanele de 330 g.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de caise