Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de andreea_angelo in Dulceata / Gem, 16 Iun 2012 | 4158 vizualizari
MotanLaOale 1
andreea_angelo 1
MS
Bucataras 1
cum se face sterilizarea?
Alinutza80 1
Bya Ralu 1
Geanina87 1
diaconta 1
foarte buna
am pus capacele la borcane,le-am asezat in tava cu distanta intre ele sa nu fie lipite si le las pana vad ca incepe sa fiarba un pic dulceata,dupa ce am inchis cuptorul las borcanele acolo pana se racesc.
Rocsi 1
Foarte buna!
mamaieelena 1
bun,bun
Lau 1
multumesc fetelor!!!
gbrlcostache 1
si dulceata de visine , tot asa se face?
Probabil,nu stiu inca,astept sa se coaca visinile,cred ca trebuie mai mult zahar
si eu vreau un borcan
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 07:45
ieri la 07:16
pe 29.09 la 10:26
de vasimur 4
pe 28.09 la 18:34
pe 27.09 la 09:12
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
adela_64 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Monya 1
irinaririna 1
MotanLaOale 8
1066 puncte
Rocsi 9
427 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
Sidy 1
3 puncte
oanapl 8
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!