Dulceata de cirese

de andreea_angelo in Dulceata / Gem, 16 Iun 2012 | 3615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cirese
  • 500 g zahar
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese:

Se spala ciresele si se scot samburii.

Se toarna zaharul peste ele si se lasa cateva ore pt a lasa zeama.

Zeama se pune la fiert pana aproape s-a inchegat(se incearca pe o farfurie).

Se pun ciresele in oala peste zeama si se mai lasa cateva minute la fiert.

Dupa care se pune si lamaia taiata bucatele.

Dulceata e gata, trebuie doar pusa in borcane si sterilizata!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gem de gutui