Dulceata de cirese

de Angelina_Elena in Dulciuri, 24 Iun 2013 | 3321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg cirese (au avut cu tot cu samburi)
  • 2, 5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de cirese:

Spalam cirese, scoatem samburii si le punem intr-o oala mai mare.

Punem zaharul peste ele, amestecam si le lasam vreo 3 ore pana lasa zeama.

Le punem apoi la fiert pe ochiul de la aragaz.

Fierbem dulceata de cirese pana cand zeama lasata se ingroasa.

Punem dulceata in borcanele spalate si sterilizate.

Inchidem capacele ermetic si lasam borcanele cu dulceata cu gura in jos, invelite in paturi pana a doua zi.

Foarte buna!

TIPS-URI

1

Pentru a incerca daca dulceata de visine e fiarta destul punem o lingura de dulceata pe o farfuriuta si lasam sa se raceasca pentru a vedea daca are consisteta dorita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata ecologica de cirese galbene