Dulceață de cireșe

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 29 Iun 2015 | 3861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6kg cireșe
  • 4kg zahar
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceață de cireșe:

Cireșele se spală, se scot sâmburii. Amestecam zaharul cu fructele, pus în straturi, unul de cireșe, unul de zahar. Lasam fructele cu zahar peste noapte. A doua zi, fierbem la foc domol, având grija sa adunam spuma.

Fierbem dulceața pana a început sosul sa se lege. Punem dulceața în borcane sterilizate și o depozitam în loc răcoros. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceață de cireșe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

- Andreea - 1

29.06.2015, 18:51

mirela0911 1

29.06.2015, 19:14

Buna!

Retete cu Margareta Cismasiu 1

29.06.2015, 20:41

ce buna e! De ani de zile caut cirese galbene pentru dulceata si nu gasesc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceaţă de rubarbă (rubarbăr, rubarbură, revent)