Dulceata de coacaze negre

de Constelatialeu in Dulceata / Gem, 17 Iul 2015 | 5991 vizualizari

 

Daca tot am avut de unde sa culeg,am prestat-o si pe asta...cam migalos culesul,mai ales ca le-am cules boaba cu boaba sa nu muncesc de doua ori....

 

INGREDIENTE

  • 700 g coacaze negre
  • 700 g zahar
  • 1 pliculet vanilie bourbon
  • 300 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de coacaze negre:

Culegem coacazele,daca avem de unde,le spalam sub jet de apa.Zaharul cu 300 ml apa si vanilia bourbon se pun la fiert,pana incepe sa faca bule ,apoi se adauga coacazele si se lasa focul mic,sa fiarba incet sa nu se sfarame coacazele.Eu le-am scazut un pic mai mult ca asa mi-am dorit. Se pune dulceata calda in borcane,se pune capac si se invelesc cu un servet,se lasa la racit pana a doua zi cand se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de coacaze negre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de gogonuci