Dulceata de piersici

de Lau in Dulceata / Gem, 11 Iul 2011 | 4304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg piersici
  • 1 kg zahar
  • 1 l apa
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Apa cu zaharul se pun la foc mic, iar cand siropul se leaga se adauga piersicile spalate si taiate felii(cine doreste le poate curata si de pielita)

Se lasa sa fiarba la foc mic pana cand dulceata se leaga. Cand este aproape gata se adauga zeama de lamaie

Se lasa sa se raceasca putin dupa care se pune in borcane

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata din petale de bujori