Dulceata de rabarbar cu capsuni

de AlexJ in Dulceata / Gem, 18 Mai 2011 | 4904 vizualizari

COMENTARII (20)

mihaelaM 1

18.05.2011, 09:58

La multi ani si multa sanatate!!!
buna dulceata

AlexJ 1

18.05.2011, 10:07

Mulțumesc frumos...

Rocsi 1

18.05.2011, 11:03

dulceata de capsuniiiiii

Anamaria7 1

18.05.2011, 11:51

exact la ce ai scris tu ma gandeam cand am citit titlul: dulce+acrisor

La Ancuta 1

18.05.2011, 12:24

Si noi facem dulceata de rabarbar. Cred ca in combinatie cu capsuni e si mai buna

Mitinita 1

18.05.2011, 13:27

Imi place combinatia dulce-acrisor...La multi ani

Corinuta 1

18.05.2011, 13:32

jolygina 1

18.05.2011, 13:58

vreau si euuuuuu

aziz 1

18.05.2011, 15:02

adry88 1

18.05.2011, 15:13

mirela0911 1

18.05.2011, 17:43

Cred ca e tare buna La multi ani inca o data

ionela2682 1

18.05.2011, 17:57

susu 1

18.05.2011, 19:10

Te cred pe cuvant ca e cea mai buna, arata extraordinar mie imi place cea de zarzare tocmai pentru ca este acrisoara insa eu de unde iau rubarbar???

mamaieelena 1

18.05.2011, 22:24

La Multi Ani

AlexJ 1

18.05.2011, 22:46

@Susu - cred ca gasesti in supermarketuri...eu am vazut dar nu mai stiu unde...

AlexJ 1

18.05.2011, 22:46

Mulțumesc tuturor pentru urări....

LUK 1

18.05.2011, 23:11

Lau 1

19.05.2011, 08:35

arata bine

divainbucatarie 1

19.05.2011, 08:57

lilik 1

20.05.2011, 03:50

dulceata nu am papat dar compot da si ce-mi place eu am salvat-o ca cine stie
La multi ani

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni