Dulceata de visine

de Bya Ralu in Dulceata / Gem, 10 Iul 2013 | 7320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de visine
  • 1.5 kg zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de portocala
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Visinele se spala bine sub apa rece,si se scot samburii.

Visinele curatate se pun intr-o oala impreuna cu zaharul si coaja de lamaie si se lasa la frigider peste noapte.

A doua zi se pune la fiert,la foc mic,se aduna spuma cand se face,adaugam si esenta si pliculetul de zahar vanilat.

Se lasa la fiert in jur de 90 minute,se testeaza pe farfurie daca este gata.

Se lasa putin sa se raceasca dupa care se toarna in borcanele spalate bine si dezinfectate.

Borcanele se intorc cu capacul in jos si se acopera cu un prosop pana a doua zi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]