Escalop de pui

de marinicayou10 in Pui, 6 Feb 2012 | 14211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ciuperci intregi sau proaspete
  • 200 gr de kaizer
  • 2 pulpe de pui mari sau un piept de pui
  • un borcan de smantana mare
  • cateva fire de marar
  • 4-5 fire de usturoi verde sau 3 catei
  • piper
  • sare dupa gust
  • putin ulei
  • 2 linguri de faina
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de pui:

Se pune carnea de pui taiata bucatele intr-o cratita cu putin ulei pe foc. Dupa ce s-a inabusit putin se adauga kaizerul, se mai lasa putin si se adauga ciupercile si o ceasca de apa. Se lasa sa fiarba bine toate. Cand sunt aproape gata se adauga usturoiul taiat marunt, sare, piper dupa gust.

Separat intr-un castron se pune toata smantana si cele 2 linguri de faina si se amesteca bine cu un tel pana devine omogena. Dupa ce mancarica a mai scazut putin se da de pe foc si se pune toata smantana si se amesteca bine. Se mai pune 5 minute pe foc sa fiarba faina.

Se serveste calda cu o salata de varza acra sau dulce sau merge foarte bine cu muraturi :D Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

marinicayou10 1

07.02.2012, 12:29

Incearca Rocsi o sa iti placa ...asa am zis si eu prima data

marinicayou10 1

07.02.2012, 12:30

Foarte bun

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 09:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop voievodal cu pui