Escalop de pui

de marinicayou10 in Pui, 6 Feb 2012 | 14031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ciuperci intregi sau proaspete
  • 200 gr de kaizer
  • 2 pulpe de pui mari sau un piept de pui
  • un borcan de smantana mare
  • cateva fire de marar
  • 4-5 fire de usturoi verde sau 3 catei
  • piper
  • sare dupa gust
  • putin ulei
  • 2 linguri de faina
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de pui:

Se pune carnea de pui taiata bucatele intr-o cratita cu putin ulei pe foc. Dupa ce s-a inabusit putin se adauga kaizerul, se mai lasa putin si se adauga ciupercile si o ceasca de apa. Se lasa sa fiarba bine toate. Cand sunt aproape gata se adauga usturoiul taiat marunt, sare, piper dupa gust.

Separat intr-un castron se pune toata smantana si cele 2 linguri de faina si se amesteca bine cu un tel pana devine omogena. Dupa ce mancarica a mai scazut putin se da de pe foc si se pune toata smantana si se amesteca bine. Se mai pune 5 minute pe foc sa fiarba faina.

Se serveste calda cu o salata de varza acra sau dulce sau merge foarte bine cu muraturi :D Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

marinicayou10 1

07.02.2012, 12:29

Incearca Rocsi o sa iti placa ...asa am zis si eu prima data

marinicayou10 1

07.02.2012, 12:30

Foarte bun

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 09:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop voievodal cu pui