Escalop de vitel

de Lau in Vita, 13 Mai 2012 | 12793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de vita
  • 2 linguri cu mustar
  • 1 lingura oregano
  • 1 lingura busioc
  • 1 lingura cimbru
  • 3 oua
  • 6 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de vitel:

Carnea o spalam,o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele,

Le condimentam cu sare si piper,acoperim vasul si dam la rece 30 min,(eu le-am lasat cca 1 ora)

Amestecam pesmetul cu busuioc,oregano si cimbru intr-o farfurie,

Batem ouale cu mustarul bine,

Trecem bucatile de carne prin ou le tavalim prin pesmet si iar prin ou si pesmet

Le prajim pe ambele parti in uleiul incalzit bine(la foc mic spre mediu)

Le scoatem pe un servetel absorbant,

Noi am servit cu orez fiert cu cury si condimente,

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop boieresc